Σχετικά με εμάς

Studiorama Βγενόπουλος
Φωτογραφείο | Κρεστένα Ηλείας 

 

Το φωτογραφείο μας Studiorama Βγενόπουλος βρίσκεται στην Κρεστένα και συγκεκριμένα στην Κεντρική πλατεία και δραστηριοποιείται στον χώρο της φωτογραφίας με συνέπεια και επαγγελματισμό από το 1985.

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λατρεύει την φωτογραφία και από τότε έως τώρα δεν έχουμε σταματήσει να αναπτύσσουμε τον εξοπλισμό μας, να εξελίσσουμε τις τεχνικές μας, να ενημερωνόμαστε και να εκπαιδευόμαστε σε νέες τάσεις που αλλάζουν συνεχώς.

 

Η κύρια ασχολία και εξειδίκευσή μας είναι οι φωτογραφίσεις γάμων και βαφτίσεων και στόχος μας είναι να αναμείξουμε την δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική ανησυχία ώστε να κρατήσετε τις ωραιότερες αναμνήσεις της ζωής σας φυλαγμένες σε ένα άλμπουμ και σε ένα βίντεο.

Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από φωτογράφους με όρεξη, γούστο και αγάπη για αυτό που κάνουν.
Συνδυάζουμε την δημιουργικότητα με την τέχνη και προσθέτουμε την ευαισθησία της δικής σας προσωπικής στιγμής γνωρίζοντας πως η δική μας αποτύπωση μέσα από τον φακό θα μείνει στην ιστορία που θα λέτε για χρόνια.

Η φωτογραφία και το βίντεο είναι το πάθος μας και δεν σταματάμε ποτέ να το εξελίσσουμε. Αναλαμβάνουμε δουλειές με συνέπεια και επαγγελματισμό σε όλο τον νομό Ηλείας αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.